SimFit personal TrainingWERKWIJZE

Herken je dit?

– Je hebt een hekel aan overvolle sportzalen
– Je hebt geen idee wat je in de sportschool moet doen
– Je houd het nooit langer dan 3 maanden vol op de sportschool
– Je traint al 3 maanden op de sportschool maar ziet geen resultaat
– Je hebt het gevoel dat iedereen op de sportschool je aankijkt
– Je vind Fitness saai

Dan ben je zeker niet de enige!

Ik heb daarvoor de oplossing voor jou….

Je hebt keuze uit:
– Personal Training (1 op 1 met je eigen personal trainer)
– Smallgroup training met maximaal 6 personen.
– Personal Duo Training met je partner of je beste vriend(in)

HOE WERKT PERSONAL TRAINING :

Wanneer je bij mij komt trainen starten we met een uitgebreide intake om jou doel(len) vast te stellen.
We bespreken jouw huidige conditie en eventuele blessures/beperkingen en indien nodig stellen we een persoonlijk voedingsplan op gebaseerd op jouw manier van leven, jouw eetgewoontes en jouw huidige conditie. We doen een eerste meting die bestaat uit het bepalen van jouw gewicht, vetpercentage, spiermassa, bmi en vochtgehalte. Een goed werkend plan bestaat uit de volgende vier elementen:

*TRAINING
*VOEDING
*MOTIVATIE
*HERSTEL

Wanneer we dit in kaart hebben gebracht plannen we een eerste training. Deze zal bestaan uit een Fysieke test waarmee we nog beter jou conditie in kaart kunnen brengen en jou eventuele beperkingen , denk aan stijfheid, corestabiliteit, uithoudingsvermogen en blessures aan het licht krijgen. Aan de hand van deze training gaan we verder met het opstellen van tussendoelstellingen en een einddoelstelling en een daarbij aansluitend trainingsplan opstellen.

De eerste x aantal trainingen zullen bestaan uit techniek training zodat de kans op nieuwe blessures beperkt blijft en we op een veilige en prettige manier kunnen trainen.

Heb je het gevoel dat je in een ratrace zit?

Je bent alleen maar aan het rennen , maar komt niet vooruit. Ben je misschien de controle kwijt, ervaar je veel stress, val je moeilijk in slaap of word je moe wakker? Heb je weinig energie, voel je je futloos en wil het maar niet lukken om een gezonde leefstijl te creëren? Val je terug in oude gewoontes?

Jouw stok achter de deur

Ik zorg dat je de regie weer in handen krijgt en creëren samen een gezondere leefstijl. Ik bied je structuur, maak een plan dat bij jou past en vol te houden is. IK BEN DE STOK ACHTER DE DEUR. Of je nu een hardwerkende professional bent of een fulltime moeder . Iedereen is gelijk bij mij en JIJ BENT HET WAARD!

http://www.prevenzie.nl