SimFit personal TrainingSMALLGROUP TRAINING

SMALL GROUP TRAINING

Smallgroup training is een training in groepsverband (maximaal 6 personen) onder begeleiding van een personal trainer. De perfecte manier om veilig en effectief aan je doelstelling te werken. Of je nu sterker wilt worden, af wilt vallen, je conditie wilt verbeteren of meer energie wilt krijgen in het dagelijks leven. Of dat je het gewoon leuker vind om in een groepje te sporten en meer uitgedaagd wil worden, deze training is een fantastische workout om jou een heerlijk voldaan gevoel te geven. En je doelstelling te bereiken. Naast een groot scala aan oefeningen die je kracht verbeteren en je spiermassa vergroten wordt er ook rekening gehouden met het verbeteren van het cardiovasculaire systeem. Oftewel je uithoudingsvermogen! Ook je explosieve kracht zal verbeteren. Wat weer prettig is wanneer je aan hardlopen doet of een sprintje naar de bus of trein moet trekken ;)

Wanneer je last hebt van bepaalde pijntjes zoals rug en nekklachten. Zwakke knieen en/of enkels kan smallgroup training hierbij uitstekend helpen. Zelfs wanneer je lijdt aan artrose of reuma is het geen enkel probleem om deel te nemen aan smallgroup training. Doordat het kleine groepjes zijn en je altijd beschikt over dezelfde trainer is het mogelijk om bepaalde oefeningen aan te passen naar jou persoonlijke behoefte.

In het lesrooster zijn alle lestijden te zien. Er zijn lessen speciaals voor alleen dames en gemengde lessen. Dit staat vermeld bij de les.